Friday, July 23, 2010

sepi seketika

tuan umh akan sepi seketika okeh. akan berada di negeri di bawah bayu selama 4h 3m. akan bercuti bersama kawan meroyan, kawan ludah, kawan letak tepon, kawan kau kan, kawan tak pe la, sape lagi kalu bukan wahida a.k.a kak jah aku tu. hahaha... hanya aku dan dia saje yg tau ape maksud kawan yg banyak itu.

dengan rasminya, niezzareena memory akan berhenti mengomel buat seketika. jgn rindui daku. kalu rindu jugak........................




sila sepak muka sendiri laju²

mmm



tak sabar nak packing baju jah!!!

9 comments:

sha a.s said...

klu sepak muke kak jah leh??? wakakka

my-niezzareena said...

bleh.... meh pas kat kite. kite tolong sepakkan... wakakaka

gewecun said...

aku merinduiii mu..hahahha

Mrs Zz said...

peyuk iyum kak wahida ye..yay!! insyaAllah i wil follow u tuk honeymoon seterusnya..hihi....after diz terbang ke lain lu..kih kih..winddu sme akak sye yg chumelll

Mrs Zz said...

peyuk iyum kak wahida ye..yay!! insyaAllah i wil follow u tuk honeymoon seterusnya..hihi....after diz terbang ke lain lu..kih kih..winddu sme akak sye yg chumelll

Beruang Madu said...

Wahhhh ganas giler ini blog... terima kasih sebab datang ke sini.. sepatut nya nak ke negeri di bawah bayu tu letak lah gambo gunung kinabalu... yg ko pegi promote AA tu kenapa? dah lah beg kena bayor... hahahaha

my-niezzareena said...

gewe cun

kawe pun rindo ko demo...

my-niezzareena said...

mrs zz

akak rindu awak jugak... tak sabar nak update blog nih

my-niezzareena said...

abg bear

ganas la best. bak kata u... cakar3x geget3x!!! auwwww