Monday, July 12, 2010

penutup mkn hangin @ legend, cherating

akhirnya.... tamat sudah kesah cuti2 kami @ hyatt dan legend. jenuh nak perabeh citer ni. next kesah cuti2 kami, tunggu balik dari sabah nnt. kami akan berangkat insyaAllah pada 25hb nnt. tak sabar pun ada ni. harap demam ni cepat la baik. tak selesa rasanya asyik dok bersin je. tekak pun pedih ni... huh
saksikanlah gambar candid mereka bermain game di dalam hotel legend, selepas balik dari makan malam.


tempat wajib bagi anak2 kak eda kalu dtg ke legend ni


syasya pun sakan le... suker dia


anak beranak


si kember dan abangnya pun tak lepaskan peluang yang ada
lama gak lepak kat tmpt game ni. bila kami cakap dah, jom balik bilik... masing2 tarik muka. tak puas main ke.. adeii... kalu nak layan, esok pagi pun tak puas..mm...
esoknya plak, cam biasa, sebelum check out, pulun berendam dulu puas2. dan kami bergambar kenangan beramai. nnt kita p lagi ye. insyaAllah....

happy sangat dapat bercuti bersama. kami plan nak p lagik. tapi nak dok kat hyatt je kot sebab hotel tu mmg terbaekk wokk

- TAMAT -

No comments: