Saturday, September 25, 2010

adik oh adik

rabu mlm kami ke nsk beli barang dapo dan keperluan bahan masakan utk en. suami yg kena bawa port luck utk open house opis dia. kalu p ngan puan naimah, mmg akan berejam le. kesian kat budak cikenot ni. lapar nau dia. sampai biskut aiskrim yg kami beli tu, tak dan nak p bayar lagi dia dah bedal dulu. tgk le aksi dia. kesian.... siap betengek kat atas kotak lagi. 


dan baru kejap tadi, ai mcm terigat kat dia. ai call kak sue dan kak sue cakap kat klinik sebab adik batuk tak berenti, doktor kata dia kena asma skit. terus 3G dia. mulala nak kuar air mata... 

kak sue mms gmbr ni. bila paklong tgk... diam je dia. sedih la tu. huhuhu.. adik tak mo mkn guler2 byk lagi tau. no esblended lagi eh.. yong n paklong susah ati tgk kalu kamu terusan begini. minta jauh. harap dia kuat dan cepat pulih.

4 comments:

ana said...

anak ana yg kecik pun mcm tu...pantang nyer ais blended dan ais krim malaysia...

♥cutebabygirl♥ said...

ala ciannye adik kecik tu~ :(

my-niezzareena said...

ana, tu la budak2 skang ni ek. semua nak yg sejuk2 aje

my-niezzareena said...

babypink... teramat kesian. si manja saya tgh sakit