Monday, September 27, 2010

kesian dia sakit

khamis lepas, qalesya p medical check up. berat dia dah naik 4.1kg. gud gurl.. sebab suker minum susu, berat dia naik mendadak. qalesya kena cocok bcg. angah kata, masa cocok tu dia jerit sampai habis nafas, pastu sambung lagi jerit senafas, pastu diam terus tido. kami dengar pun gelak.

dua hari lepas tu qalesya jadi meragam. mungkin kesan cocok tu kot. badan dia panas, selesema. tid o pun tak lena. kesian tgk keadaan dia. masa bawak p open house pun dia mcm mood tak best. nak dijadikan cerita, rantai qalesya putus. nasib le ai perasan. nasib jugak rantai tu melekat celah tengkuk dia yg montok tu. adoi.. kalu ilang tanpa sedar, mau puan naimah bukak kutbah. tu la, kecik2 dah pakai rantai besar. ok, dia bukan putus, tapi patah kat buah rantai yg bulat tu. buah rantai tu melekat sekali kat rantai. adoi dik... kamu kan berutal, bila pakai rantai mcm tu lagi le nampak ganasssss

7 comments:

ayulicious said...

mummy ayu yg pilih rantai tu......

my-niezzareena said...

ayu!!!! kau saje nak naikkan darah aku kan. balik kite bincang. kau suka wat aku kecewa tau. sobsobsob...

ana said...

a'ah la...br prasan, besarnyer rantai.

my-niezzareena said...

ana, keturunan suker pakai brg mas. hakhakhak

..::SangRatoo::.. said...

uih..takleh tahan ngk lipatan2 di tangannya tu..cam nak geget!!! belum KEPSI die lagi..iee..gerammm

ayulicious said...

sobsobsob.....ko pon dah terjebak dgn ayat2 ni kan....

my-niezzareena said...

mama jue, kami ari2 geget lengan dia. hahaha