Thursday, September 30, 2010

shooting pun bermula

selasa, bermula scene saya utk shooting video opis. hahaha... glakmer la kojap. tugas saya melayan tetamu yg dtg. ada 3 scene yg saya kena buat. kelakar la rasanya. malu pun ada. camner nak belakon ngan fahrin ahmad ni. 1 scene saya kena ngan mr. bad. hahaha.... tak bleh nak tenung mata dia. nak gelak sambil guling²

 sebalik lensa yg memeritkan mata saya sampai saya jadi pening

 mr. bad penuh kusyuk membincangkan sesuatu. hebatkan dia. thums up to u!

cewah... agak² erma fatima nak lantik saya jadi pelakon baru theater dia tak. hahahaha.. eksyen kejap

dua orang mak daress yg turut serta dlm pembikinan video ini. glakmer korang ek




tak sabar nak tgk hasilnya +__+

13 comments:

cheqna said...

salam
wah...jadi pelakon tuk opis ke ni???
tahniah =)
salam kenal n ziarah=)

Fieza79 said...

leh tumpang glamer ye...best nya da shooting2..leh berangan jd aktres skjp ehh..hehe

my-niezzareena said...

chegna, maceh sudi komen. salam kenal jugak utk awk. kite tukar link eh

my-niezzareena said...

fieza, tgh berangan nak berlakon ngan FA ni. hahaha

Pn S.O.F.I.A said...

yay!!! tatak sye dh jd pelakon..ngeh ngeh...jdikan sye PA kpd artis..hihihi,,chomell la kakak sye...

Pn S.O.F.I.A said...

udah2la ngn FA tu akak...hihihi

Sue-Rya Qistina said...

wah2..hebakmu kakakku yg chumel..dh jd pelakon dh dia kt matrade ni..hihi..FA tu ade iras2 ex bf saya (cinte monkey zaman sekolah dolu2)..haha..tp sy mmg minat gak kt FA tu..encem! :)

my-niezzareena said...

pia.... saya peminat fanatik FA ok. jgn kutuk FA, saya tak suker. hehehe...

my-niezzareena said...

sue,

kan... kan.. kan.. dia encem kan...

bizzonline said...

cik kak..
nk mintak sign kat dahi buleh x?

wah,da glemer nyah

ayulicious said...

SHAREENA TU KAKAK SAYA TAU....







HAHAHHAA

my-niezzareena said...

eyya... boleh.. nak sign kat maner ye... [sambil flash camera memancar tak henti]

my-niezzareena said...

ayu... kan aku cakap

nak ngaku aku kakak dia.. hahaha