Friday, September 3, 2010

qalesya 15 hari

adik dah bahasa diri dia kakak syasya ngan baby qalesya. mm... bila bercakap ngan kita panggilan adik tetap ada lagi. ai plak cuba bahasakan diri ai mummy pada baby qalesya. dan hubby ai plak puppy... eh... cam pelik plak. tapi bunyi mcm kiut. hehehe... tapi mcm nak mama dan papa. kalu mummy dan daddy pun ok gak. kata putus lom ada lagi. nnt² dipikirkan semula. 



maklum, orang kepingin anak mcm ni le. jgn ada benci atau meluat pada diri saya ye. saya juga ada keinginan naluri seorang ibu. :'s

11 comments:

wardah said...

tak benci pon kak ena. suka je tgk baby. baby somel, wangi, cantik. bodohlah sape buang baby tu.

Pn S.O.F.I.A said...

bodoh bodoh bodoh spe buang baby..baik bg saya..leh sye timang2 gigit2 cubit2 pastu suh dia nanes koat2 pastu ciummmmmm peyuk biar rimas..ok x??mahu kasi baby ngn sye??amacam?? paling chuke bau baby..fresh..emmmm..bantal tmpt dia tdo..chukeee...emmmm..ok ok saba2...

my-niezzareena said...

wardah

mmg bodoh sangat pada mereka2 yg buang baby. neraka jahanam la tempat kamu. wah.. emosi pagi jumaat. hehehe

my-niezzareena said...

pia, kak ena pun cam baby gak. hahaha... tak mo peluk cium kak ena ke. ngeh3x!!!!

ct shah said...

takper kak ena.ada rezeki nanti.jgn putus berdoa.dh dpt byg dah kalau kak ena ada anak nanti,mesti bam bam baby kan?yg penting gebusss...:-)

my-niezzareena said...

cik yam... yes, skang ni tengah bahasa mummy gebus kat baby qalesya dan anak2 kazen yg lain. gedix tak.. hehehe

Sue-Rya Qistina said...

alalala..comel2 nye baby...geram je..x sabarnye nk dokong, timang, peluk, cium baby..huhuhu..akak, skang kan dh mcm2 teknologi..cuba la try test..insyaallah..sabar ye kak..cuma lambat ngan cepat je..mmg manusia yg dok buang anak tu x reti bersyukur..dh bole mengandung n bersalin dgn mudahnye..tp senang2 je buang..mmg bodoh!!!

ayulicious said...

ah ko k an....kejap2 mama kejap2 mummy....

my-niezzareena said...

sue, kami dah try wat kaedah tu. tapi takde rezeki jgk. patutnya kami repeat, nnt2 lah...

my-niezzareena said...

ayu... kau jeles sebenarnya...


ape kata qalesya panggil kau mak ayu. kelas tak nok? hahaha

Beruang Madu said...

Errr amiklah anak angkat... kat sabah ni ada ramai orang nak bagi... hehehe