Wednesday, September 22, 2010

sebulan 3 hari

kepada kekawan yg dok berkali-kali tya naper tak hapdet story raya, jawapannya adalah... sila lah tunggu dengan penuh harapan sebab saya hari² lupe nak bawak xtenal en. suami. gambar semua dalam tu. tapi hari ni saya nak mulakan mood hapdet blog dengan citer anak buah kesayangan saya, wan nur qalesha yg dah sebulan usianya. makin cerdik, makin bulat, makin montok makin kuat minum susu. tak caya... tgk ni

gambar diambil semasa berhenti makan @ medan selera bentong, balik dari raya di kelantan. masa ni ada org bagi dia wet raya. rezeki kau dik. sebab muka kau montok, org keliling geram! masa kat kg ari tu, ada wat majlis kesyukuran dan cukur jambul qalesya, nnt gmbr akan menyusul.

ni masa kat umah mertua di banting. mcm pelik qalesya pakai kaler pink sebab muke dia memang brutal habis. ramai org igt dia baby boy. keje dia tido..tido dan tido jeeeee. kacau la cemana pun, dia tetap takde perasaan marah.

latest... gambar ni ai amek semalam. punye la nyenyak dia tido, sampai ai gomol² muker dia pun mcm takdak ape² yg terjadi. sakit hati ai tau. susah nak amek gambar dia bukak mate. tgh kecik ni keje tido je la ye. esok dah besar, soh tido pun payah. oh ya, qalesya dah botak lepas balik dari kg hari tu. lagi la nampak ganassssss....






harap dengan permulaan citer hari ini, ai akan terus ade mood utk hapdet blog. ameennn *__*

9 comments:

eqbalzack said...

comeii...

abg eq suka tgk baby tido...tenang je...

ana said...

tido nyenyak betul tuh...geram tgk!

Sue-Rya Qistina said...

ya ampun..comel ongot2 nye qalesya..gewam nengok pipi dia yg sgt la gebu tu..hehe..

..::SangRatoo::.. said...

ouhh..apakah!!! tolong geget pehanya utk dakuuu...gerammm betol!!

my-niezzareena said...

abg eq, betul tu.. bile tgk baby, tenang je kan. mcm tgk muker abg le.. tenang je perasaan para wanita. gullp....

my-niezzareena said...

ana... tido dia hari2 nyenyak...

my-niezzareena said...

dia ikut pp mummy dia ni haaaaa

my-niezzareena said...

mama jue, nnt mlm kite tolong kunyak utk awk ok.. hehehe

Fieza79 said...

alahai geramm nyaa tgk si comey tuu...tembam gilaaa...hee rasa nak picit2 nk cubit2 jerr...