Friday, September 3, 2010

kad raya dan ucapan raya

semalam dapat kad raya dari abg encem, abg eqbal zack. terus en. suami tampal kat peti ais. bila ai tya naper.. dia kata sebab abg eqbal best. hehehe.. dia pun follow abg tau! tapi lupe nak snap gambar. nnt la eh. dlm byk2 benda yg ditampal kat peti es... yg pelik kad raya abg ar. cumell... abg le org pertama bg kad raya kat saya. sungguh klasik! 

baru sebentar tadi saya dah wish ucapan raya kat sorang kakak senior kat opis. minggu ni last dia keje. ucapan yang seolah di rekod. sangat lancar sekali. tapi terus emo dan disusuli dengan getaran di bibir. lalu terus laju linangan air mata mengalir. huh... emosi sungguh.





ye, saya bukan bleh emosi lebih. murah sangat air mata ni. badan kental tapi jiwa ai halus. auw!

7 comments:

eqbalzack said...

salam...
terima kasih...
kad raya tu kena share sekeluarga ye...hehe
kad biasa2 je...something is better than nothing...

selamat hari raya aidilfitri, maaf zahir batin...

my-niezzareena said...
This comment has been removed by the author.
my-niezzareena said...

saya dah agak yg abg org pertama akan komen. maceh le sudi jenguk blog sy ni. terima kasih sekali lagi utk kad raya tu. walaupun kad biasa, tapi punya seribu makna tau.

meh alamat abang plak

ana said...

klu kita ucapkan jauh dr sudut hati, memang boleh nangis...selamat hari raya!

my-niezzareena said...

ana... betul tu. kalu ucapan tu lahir dari dalam sudut hati.. mmg leh tangkap leleh tu

Beruang Madu said...

Ehhh abang punya kada raya tak dapat ker? cuba tengok kat peti sejuk tu.. dah tampal ke belummm... alaaa tak sampai lagi.. basah gaknya lalu laut cina selatan tu...

Beruang Madu said...

Errr Eq... kad raya abg bear mana tak sampai sampai??