Monday, September 27, 2010

isnin yg pinky, shooting bermula & hepi beday 2 her

salam isnin buat semua. hari ini dah masuk 18 syawal. dua hari beturut turut kami sekeluarga bz mengunjungi umh terbuka dari sanak saudara. letih tapi hepi dapat kumpul ramai². yg dah lama tak jumpa, ada yg setahun sekali baru jumpa, banyak benda yang nak di sembangkan. yg hari² jumpa pun sama gak. ada je gosip yg nak disampaikan. maklum... hidup bermuafakat mmg mcm tu kan. hehehe...

pada semua yg sudi menjemput tu, terima kasih banyak². ada yg bertanya bila plak turn kami nak wat open house. oh! tahun ini tiada rumah terbuka di umh kami ye. sebelum ni, sudah 3 tahun berturut² kami wat umh terbuka, thn tak larat la rasanya. tahun ni masa utk kami jalan² umh sanak saudara. hehehe... sape yg masih rasa belum jemput kami, sila la hubungi saya ye. hp saya on 24jam. 

ok, hari ini adalah hari pink utk kami. lihat, kami sedondon bukan? jambu tak en. suami. ahaksss. pagi tadi awal plak kami bersiap. dengan kesempatan yang ada, kami post dulu sblm melangkah keluar. oh ya, hari ini ada majlis hari raya antara agensi. saya pakai baju baru tau. tak ketinggalan kasut dan hbag baru. harus ke nak bagi tau. alah... utk penuhkan cerita aje. bkn utk menunjuk pun.

hari ini juga bermulalah pengambaran utk video opis saya. bz kau kat kaunter hari ni. maner ngan org ulang alik nak ke tmpt jamuan tu, maner ngan kamera gedabak tgh laluan lif, maner ngan pelawat yg dtg. pening gak la kepala. pagi ni pengambaran bermula kat lif. nampak jejaka kacak tu? dia watak utama yang kena ulang alik dari kaunter ke lif. siap kena aksi lari² anak lagi. lawak plak aku tgk

 nampak yg tengah cekak pinggang tu. dia la org kuat opis kami utk menjayakan video ini. thumbs up to mr badrul.

hari ini juga adalah hari lahir kawan ludah saya. puan wahidayatul aswa binti yahaya. aku harap perhubungan persahabatan antara kite kekal selamanya. jgn serik utk kawa ngan aku yg mmg perangai mcm org tiga suku. moga Allah s.w.t pjgkan usia kamu utk terus hidup disamping shidi, arel, aqeem dan insyaAllah kelahiran baru suatu hari nnt. kau happy tak kawan ngan aku jah? plan kita jadik tak?




ok lah, kak jah dah bediri depan ai ni, kami nak ke majlis hari raya tu. bye!

5 comments:

Fieza79 said...

sweet la u all in pinky...

mmg nmpk kamceng u dgn wahida...mesti bersahabat dh lama ni...moga persahabatan itu terus kekal hingga ke akhir nya...

wahida said...

ko mmg 3 suku!!! hahaha!!!anyway thanks 4 the n3...
fieza: kiteorg mmg kamceng...kwn ludah, kwn tarik tudung, kwn letak tipon...hahaha!!!!mek jah je yg fhm!!!hehehe...

my-niezzareena said...

fieza, xceli kami baru je berkawan. wahida baru dekat 3 thn satu opis ngan ai. tapi bila kami kenal, kami ngam. kepala kami sama2 tiga suku. hahaha. kwn ngan dia mmg best.

my-niezzareena said...

wahida... kawan muntah semangkok kau tak mau cakap? hahaha

Pn S.O.F.I.A said...

hye..nak otograp blh?? dh jd pelakon akak skg ye...chomell sje kn..(abg mathir chebuk je kt sblh nk komen gak)...hihi...dia tgk gak blog akak ni ha...