Friday, September 3, 2010

terima kasih follower NM


hari ini 24 ramadhan. hati saya sangat gumbira sebab dah masuk 2 tahun blog niezzareena memory, saya dah ada 100 orang pengikut setia. terima kasih juga pada yang silent reader. terima kasih kerana tak jemu skodeng blog ini. kalu ada rasa jemu, takkan ada perasaan nak singgah kan. tak pe, ikut dalam diam pun saya hargai juga. kutuk dalam diam pun saya terima. yang sudi komen hari² lagi saya hargai.



rasa diri dihargai plak.

15 comments:

ana said...

tahniah...kak ana lama lagi nak cecah angka tu :(

my-niezzareena said...

ana, tak pe... pelan2 kanyuh ye

Pn S.O.F.I.A said...

Muke sye ade!! chuke ni..xcited2..love to read ur blog..byk cte leh kongsi..suka duka pelik benar semua ade..hihi...muahhhhh tuk akak sye....TAHNIAH!! horayyyy!!!

tuan blog said...

maceh pia, tanpa awk dan komen2 dari awk, blog saya mungki suram. maceh banyak ye...

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

tahniah..tahniah..
nak amek ketupat sebutir...sbg adioh..ngeee

my-niezzareena said...

rose, bleh... rendang sekali ye. hehehe

ct shah said...

kak ena,pesal muka saya takder dlm senarai nih?bukan ker saya antara pengikut yg setia?ohh..

my-niezzareena said...

cik yam.. sebab gambar kamu berada dimuka surat sebelahnya tu.. sori.. u adalah pengikut i yang veteran. hahaha

Mr Zz said...

walawe! tahniah! i can see my face der! oso my pwincezz! hihi

Sue-Rya Qistina said...

kak eina, saya lama lg nk menjangkau angka 100 tu..jgn kata 100, 20 pn xde..hmm..anyway, tahniah ye..blog akak cantik, menarik.akak mmg da bomb!!! hehehe..

my-niezzareena said...

mr. zz... terus ngan blogworking ya. sama2 majukan blog memasing. yeahhh!!!!

my-niezzareena said...

maceh su puji blog kak ena. takpe, mula2 mmg rasa slow. akak dulu pun cam tu. lama2 ramai lak yang follow.

akak pun akan terus sokong blog sue ye.

wahida said...

glam ko jah!!

my-niezzareena said...

biasa ar mak jah. sekali sekala nak glam gak. auw!

Beruang Madu said...

tahniah sekarang dah semakin maju berblog... Abg Bear tak sampai pun segitu pembaca nya Ena... hebak mu Na