Thursday, September 23, 2010

jamuan BKP

jamuan open house bahagian khidmat pengurusan di opis. takde benda nak bebel, jom layan gambar jek. kepada mereka² yg terlibat secara langsung dalam gambar² yang ada ni, jgn kecik ati ye. sekadar gurauan 14 syawal. ngeh3x!!!!

fit dan kak ayu mewakili stall dari unit bangunan. kak jah enteprem. hakhakhak..

stall dorang ada nasi dagang goyang dan roti jala jarang. agak pelik bunyinye, tapi sedap. mek jah plak yg enteprem. ahaksss. kenapa nmpk lari kaler tudung ai ngan baju? nak nasi tu, sila goyang buntut dulu. hahaha

ni plak stall dari unit CICD. hidangan nasi minyak jadi pilihan. yang ajak karok tu mmg kaki karok pun. tiap jumaat cari la dia kat maner² tmpt karok, pasti ada punyer. hehehe.. yg mamat diva sorang tu sangat anti ngan kaki ganyang sebab dia lelaki suci. ngeeee... jgn mare ye wan!

stall unit audit menyediakan nasi tomato. tak sempat nak rasa

stall dari angkagraf ~ satey ayam, buah²an dan air

stall unit HRM. stall paling kecoh sebab melaungkan soto...soto!!! lucu la depa ni

kretiviti dari hrm. cantekkk

amek kau! siap pasang langsir tu... stall unit kewangan menyediakan mee kari.

stall unit akaun tiap tahun menyediakan aneka jenis kek. mcm² ada!

bersama minah² akaun. hari² main nombor dorang ni.

cantik deco dorang. syabas!

semua kek sedap² belaka

kami sama pangkat

stall unit perolehan menyediakan laksam dan laksa johor. sedap weh!!

yang ni tak bleh blah. siyessss... pompuan kaki gosip wakil unit admin. unit ai la tu. rendang daging, lemang dan nasi himpit pilihan unit kami. rendang cepat habis, nasib kami sempat jamah

jgn salah naik lif lagi tau! hahaha... mereka² je yg tau

big bos bkp sponser kambing golek. power beb! cepat habis lak tu. tq bos!

ni yg sempat ai makan
dalam banyak² yg ada, ni nmpk mcm pelik. pes time tgk masa kat umh mertua raya pertama ari tu. cantik rupanya tapi rasa dia mcm pelik. wahida pun teruja ngan kerepek ni. 

 kawan gaduh hari²

ai bersama mamat jambu. mamat ni tersangat la sopan santun orgnye. dia suker nyakat ai tau.

ha... kami bersama bos besar bkp. ada berani???

sempat bergambar dgn pia, sue, noor, kak ina, lyn dan kak ct

akhir sekali layan gelak ngan budak suci ni. adoi... nak tekeluar usus layan budak ni tau. tersangat la nakal! sekian citer open house opis saya. isnin depan ada open house agensi plak. tak sabar nak jumpa abg din, photographer yg ditugaskan utk hari tu nnt. ai dah igtkan abg din amek gmbr ai byk², pastu dia jwb, ha'ah... gmbr kau je la penuh kamera abg, gambar tok pa ciput jek. hehehe....





adei... luper lagik nak bawak xternel. sekeh kepala sendiri!

12 comments:

Fieza79 said...

aduh la best nya jamuan raya korang...meriah belaka suma nya...

gamba besar2 clear2...sonok la nk tgk...

my-niezzareena said...

fieza, hehehe... ai mmg giler amek gmbr. maceh sudi layan blog ai ye...

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

beshnyer jamuan opis awakk!!!!!
meriahhh!
byk dept. ok la leh byk2 menu, i nyer kat stesen de 2 dept. aje, huhuhu 1-1 staf la kena wat. turn kitorang nx week!

Mommy Lily said...

wow bestnya makanan semua tu...kalaulah dikemput sama...hihi

mami dah follow awak. selamat berkenalan

Sue-Rya Qistina said...

Kak Iena: syok beraye kan..hehe..makan x henti2 kitorg ni..nnt akak emailkan gamba yg amik ramai2 tu ye..hehe..kenangan tu..

my-niezzareena said...

leily, besar gak la.. kami ade 6 bahagian. dalam satu bahagian ada banyak unit. bygkan la sendiri...

my-niezzareena said...

mommy lily..
maceh follow saya balik. salam kenal ye

my-niezzareena said...

sue, nnt kalu bahagian korang ada wat open house, jmptla kami plak ye

ana said...

wah, mcm2 ada...kepek bwg perisa coklat? resepi baru tu...

Pn S.O.F.I.A said...

Hye akak..cweettnyeee..ade gak muke sye..yay!!..akak jom berlakon..kita kasi gempak ckit..meh ajk kak jah skali...

my-niezzareena said...

pia, kitaorang demand sebagai pelakon utama. hahaha...

wahida said...

aku rasa kepek bawang perisa original lagi sedap kot kan...