Thursday, September 30, 2010

selamat hari raya aidilfitri


ini adalah n3 melekat sehingga habis bulan syawal


saya selaku tuan tanah blog ini, mengucapkan salam aidilfitri kepada semua pembaca niezzareena memory. mohon maaf atas salah laku terkasar bahasa atau terlanjur bicara dalam semua n3 yang pernah tersiar di ruang ini.

maaf juga andai saya terlajak komen kat blog anda semua. harap tak simpan dalam hati, takut nanti simpan lama² nnt jadi busuk plak, auw!!!

pada yang pulang ke kampung, berhati² pegang stering kete tu. kalu rasa ngantuk, sila sepak muka sendiri laju².kalu tak lut jugak, berenti la memaner yang boleh korang layan FB ke blog ke. sure ilang ngantuk. hehehe... ngarut! ok, la.. tido la dulu sebelum teruskan perjalanan.  tapi jgn terlajak tido, kang ada yang dah takbir raya baru nak sampai depan halaman rumah.

pada semua, saya susun sepuluh jari mohon ampun dan maaf. ada salah dari saya, tegurlah saya, ada  silap dari saya, nasihat la saya.  tak salah menegur demi kebaikan bersama. akhir kata ...


SELAMAT HARI RAYA, MAAF ZAHIR DAN BATIN

25 comments:

Beruang Madu said...

SELAMAT HARI RAYA untuk Ena sekeluarga jugak... makan tempe tu ingat ingat lah kat Abg Bear yek

hamzah ian said...

selamat raya okeh..

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

Salam Aidilfitri jugak dr. kami sekuarga, Maaf Zahir & Batin..

wardah said...

Salam Aidilfitri maaf zahir & batin untuk kak ena sekeluarga dari Ibu, Abi & Kakal. =)

ana said...

Selamat Hari Raya..

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

"SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI, SEKIRANYA SEPANJANG KENAL DLM ALAM MAYA NI TERSALAH BAHASA N TERSALAH KATA..AMPUN MAAF DIPINTA.."

my-niezzareena said...

BM,

abg nak saya pos tempe tak? hehehe

my-niezzareena said...

hamzah,

wow! maceh singgah dan komen. ape lagi.. terus la follow. kite tukar link eh

my-niezzareena said...

leily, sama2 la kite ye

my-niezzareena said...

wardah,

selamat hari raya aidilfitri juga pada ibu, abi dan kakal cumelll

my-niezzareena said...

ana, maceh..

my-niezzareena said...

rose, ye...sama2 la kita eh

Sue-Rya Qistina said...

Salam Aidilfitri buat akak sefamily juga..raya nanti jemputlah datang ke teratak kami ye..mohon maaf klu ade terkasar bahasa, tersilap kata dan semua yg ter seangkatan dgnnye...yay yay..jom balik raye di kampung!!!

my-niezzareena said...

sue, yey yey... balik kg!!!!

nnt dtg beraya kat umh kami ye

Pn S.O.F.I.A said...

Sis Iena,
I love you..Selamat Hari Raya..mohon maaf di ats silap slh..ketelanjuran kata2..moga hari2 akak akn bertambah ceria..muahhhhhh...cayang akak sye nih...

sha a.s said...

salam lebaran buat awak sekeluarga..maaf zahir batin dr Sha + Ad

wahida said...

salam lebaran utk kak iena sekeluarga...moga persahabatan kita lebih erat dgn kedatangan Syawal yg mulia...sampaikan salam Wahida pada Along ye...err...anyway, Wahida x nak kawan sampai muntah je, Wahida nak kita kawan sampai mati...

my-niezzareena said...

pia, moga kita sama2 ceria di pagi raya nnt. huh... tak sabar dah nak cium tgn somi ni. auw

my-niezzareena said...

sha, sama2 la kita eh. kirim salam kat ad

my-niezzareena said...

wahida, trade mark kawan sampai muntah tu stok geli2 je. harus le aku nak kawan ngan kau sampai mati. ape la kau ni jah

lipanbara.. said...

salam lebaran wt semua warga blogger2...klau ada salah dan silap, terkasar bahasa, tersalah tulis ke yg ada menyentuh hati dan perasaan anda semua, harap di maafkan...semoga lebaran thn ni membawa keceriaan kepada anda semua warga2 blogger.....!!!

my-niezzareena said...

lipanbara, nnt jgn lupa minta ampun ngan ai tau. u byk wat salah terhadap ai. hahaha

Fieza79 said...

salam wahida...fieza follow...

fieza ucapkan Selamat Menyambut Hari Raya...! hati2 bila beraya...hehe

my-niezzareena said...

fieza, u salah komen ni. hehehe... u nak komen kat mmbr i si wahida tu ye. takpe, i follow u dah. kite tukar link ok. jgn luper follow i balik.

AzketOm said...

meriah sticky post nya. btw, salam lebaran. minal aidilwalfaizin.

semoga raya tahun ni lebih bermakna ye.