Saturday, September 25, 2010

qalesya ku syg

bersiaran dari umh jam 11 mlm. penat setengah hari p kenduri kawen di keramat, sambung perjalanan ke rawang jemputan open house dari keluarga terdekat. 

qalesya ku cayang, nnt becar, tgk blog mummy ni, mummy ada masukkan gambar kaki dan tgnmu utk tatapan dirimu bila dah pandai layan blog mummy ni. cumell mcm kaki mummy jgk. 

mummy harap bila qalesya besar nnt, jadi anak yang solehah. dengar cakap bonda dan papa ye. sekolah rajin2, jadi pelajar yg berjaya utk bangsa dan negara. bila dah habis sekolah, kerja rajin2. balas jasa bonda dan papa, maktok dan tok ayah ye. melangkahlah ke jalan yg benar, jalan yang diredhai olehNya. insyaAllah... mummy doakan qalesya jadi insan yg berguna.

tatkala dirimu kecil, ramai yg menyayangimu. semua kucup dahimu, cium pipi gebumu, dakap erat tubuhmu. bila besar nnt, jgn luper salam tangan papa dan bonda bila melangkah ke mana saje. mummy nak qalesya pun kidal mcm mummy, bonda, mama dan ami. [kami 4 beradik semua kidal]




mummy tak sabar nak pimpin tgn qalesya bila kuar gi jalan2. mummy tunggu saat itu sayang. 

5 comments:

ayulicious said...

di sebalik ayat2 ko membuatkan aku marah la....

my-niezzareena said...

aku tau jah. nak wat cemana. aku kakak, kau adik. kau le kena mengalah. hahaha
gelak sambil tepuk dada mcm king kong. sakit tak ati kau. ada aku kesah??? hahahaha

ayulicious said...

hahahahhahha
ade gelaran baru la ko jah....

wahida said...

tunjuk gambar kaki je ke? mana gambar baby de bambam??

my-niezzareena said...

wahida, tu la pasal. leh plak aku luper mukanya. hehehe