Monday, August 23, 2010

jambatan tamparuli

hi, ape habaq semua? ada bagus? mm... dah masuk minggu ketiga bulan ramadhan kan. alhamdulillah, sehingga ke hari ini ai dan family semua ok² belaka. cuma tekesima dengan orang baru dalam keluarga. nnt ai citer okeh. skang ai nak share gambar kami kat jambatan tamparuli. patutnye citer ni dah masuk minggu lepas, tapi entah ape demam sistem blog tak leh nak n3 gambar plak. ke pc ai yang lombab. 

balik dari berasmara kat gunung kinabalu, abang bear terus pecut laju, katanya kita kena kejar masa nak tgk sunset. tapi sebelum tu sempat singgah kat jambatan tamparuli. kalu sebut jambatan tamparuli, mesti ingat kat marsha AF kan.

abang bear berentikan kami tepi jalan. dia cakap korang naik jambatan tu, nnt jumpa dia balik kat seberang sane. tepi jalan tu ada orang jual sayur², ikan masin, baju... mungkin pasar tani kot.

 gayat gak ai naik jambatan ni. tapi kira ok lagi dari jambatan gantung.

romantik kau kak jah

 kami la niezzareena

 pastu abang bear sampai. dia le yg amek gambar ni
 manisnya... manisnya senyumanmu... auw!!

suker gile ngan gambar ni

skang ni suker nau amek gambar lompat

kalu ke sabah, singgah le kat jambatan tamparuli. kat maner ek lokasi ni. silalah tanya pakcik gugel okeh. tgh best posing, abang bear besuara soh cepat, kang tak sempat makan lokan lagi. ha????? lokan lagi!!!! mari!!!!

4 comments:

sha a.s said...

nk muntah tgk u olls posing! kihkihkihkih...(gurau senda di hari pertama mnggu ketiga berpuasa)

my-niezzareena said...

sha

kau jeles kan... ahaksss... jgn mare, gurau jam 10 pagi hari pertama minggu ketiga berpuasa. hahaha

..::SangRatoo::.. said...

aduh..mana nak carik LOKAN kat mesia ni arr..sodap plak bila teringat gambo lokan dibakar tu..

Beruang Madu said...

Patutnya bagitahulah itu bukit apa tu jalan apa... jadi orang tahu tu ler yang AB panjat dulu dulu tu... tapi cemana pun terima kasih masukkan gambo AB kat sini...