Thursday, August 5, 2010

sabah lagi... jom round island! [pulau mamutik]

jap jap... nak selit satu gambar dari kamera kak jah kite tu. nak jugak tempek gambar kat epot ni. sebab ape... sebabnye.... tettttt!!!!! hehehe. biar la aku je yg tau!

ni jugak dari kamera kak jah. masa ni kat jeti jesselton tu lagi. kami berdua yg terhegeh2 dok bz begambar. yg en. suami masing2 dah ke depan. tak menyabau betul depa tu... abg yg pakai tshirt putih depan kami tulah yang akan pandu bot kami. emm??? pandu??? ahaksss... ganas ar baju lu bro!

nama dia abang budi. baik sangat oranye bah. bawak elok2 ye bang. saya tak pandai berenang! hehe

en. suami ku ini tak berenti le dok menembak je

sampai sudah. pulau pertama adalah pulau mamutik. jernih airnya. uishh... tak sabar nak snorkeling!

3 hengget utk warga mesia.

posing dulu sebelum basah

ada gambar panas, tapi segan nak tayang. kang ada yang meluat terus muntah darah. ahakss!!

wahida wish beday saya masa ni. dia kata 'epi beday na... aku sayang kat kau!' yes, disaksikan langit dan laut... aku simpan kata2 kau tu jah!

aku pun cayang kat kau jugak! kite kawan sampai muntah ye. pastu dia kata, kalu habis muntah dah tak nak kawan ke... aku gelak je. aku jawab kutip balik muntah tu makan. hahaha.. yek!!!!

apa la yg dorang tengah bincang tu. oooo.... baru teringat! dorang tengah cari batang paip snorkeling... ilang entah masa bila. tapi nasib jumpa. sape yg jumpa... haku la.. 

jom tengak ape yg ada sekeliling pulau mamutik. shidi yg amek gmbr2 ni.
ada gambar mat saleh ngan minah saleh tengah layan panas terik, tapi... woooo!!! very de seksi

ok, puas menikmati keindahan alam di pulau mamutik, jom kite ke pulau seterusnya. iaitu pulau manukan. bersambung lagi ye.... tunggu!!!

12 comments:

wahida said...

hepi belated birthday lagi sekali...semoga pjg umur, murah rezeki n cepat2 dpt anak k..

..::SangRatoo::.. said...

pulau manukan?hehehe..tmpt Aaron diciptakan..eh ye ke?aku pun dah hingat..cam banyak tmpt je..hahaha~ oppsss..hepi belated besday mama sherry..semoga dimurahkan rezeki, dikurniakan baby dan sentiasa dilindungi Allah S.W.T. amin :)

@xiM said...

aritu kami tak pi pulau mamutik..pi pulau manukan sahaja..:)

my-niezzareena said...

wahida

maceh maceh maceh. teruskan doa utk aku ye

my-niezzareena said...

mama jue

wah!!!! aaron dicipta dari pulau manukan ke??? kelassss..... tu mesti kerana kesejukkan pulau diwaktu malam... hahahha

my-niezzareena said...

axim

arrgghhh.............
tekezzzuuutt!!!!!!!
sampai melompat2 tau

oh tidak, axim yang glakmer telah komen kat blog i yg tak seberapa ini!

maceh axim. jgn luper follow ye. nnt kite follow awk jugak.

sha a.s said...

happy belated bday sis!!! muahx

my-niezzareena said...

sha

maceh adikku!

Sue-Rya Qistina said...

akak...sgt seronok tgk pic2 akak ni..ish2..bile la dpt ku menaiki 'belon' ke Sabah ni..anyway, just nk wish "HAPPY BELATED BESDAY" to akak yg chumelll ni..semoga panjang umo dan dimurahkn rezeki dan cepat2 dpt baby..hehehe..

my-niezzareena said...

sue

insyaAllah... ada rezeki tu nnt. apa lagi, pujuk le en suami lebih skit. hehehe

maceh. akak aminkan doamu itu.

Beruang Madu said...

Erkkkk... tu yang dua dua terapong tu teknik apa snorkeling tu... biasa nya telentang gitu tu masa kat pantai ngan bikini... ni kat dalam air... pose apa? explain sikit

Wahhh janji ngan Azim jer ker? Ngan blog blog paria macam kita tanak ikut ker? Hahahaha

my-niezzareena said...

abg bear

tu snorkeling mengada.. hahaha
kami nak follow abg, tapi blog abg takdak ruang follower. abes cemanaaa