Wednesday, August 18, 2010

ptk dtg lagi!

hari ni saya amek exam ptk. nak tau ape maksud ptk? 'picit tengkok ke' hahaha... naper saya bagi maksud camtu? sebabnye, asal je amek ptk, kepala tunduk je sebab nak paham soalan dan cari jwpn yg sesuai. blur ngan soalan, makin tunduk jadinya. pastu picit tengkok sebab lenguh. betul tak? tak tau le korang camner. tapi perkara tu terjadi pada diri saya.

soalan ptk kali ni? mmm.... beserah aje la. harap ada sinar sempena dengan keberkatan bulan ramadhan ni. insyaAllah... 

dah habis exam tadi, en. suami call tye camner. ai gelak je. dia cakap kalu ai lulus, dia nak bawak ai pegi becuti. dammmn..... nape u tak cakap awal sayang... pasti ai akan bersungguh² jwb semua soalan. hehehe... tak le ai kata ai main² jwb soalan² tadi. sekurangnya ai tak tido malam study sampai lebam.. wah gitu!

usah le mimpi awal nak booking hotel awal puan isteri oi.. awk tu lom tentu lulus lagik. hahaha... padan muka sendiri. adei... kiciwa dengan hasrat en. suami yang tak mau kasi tau awal. kalu tidak pasti saya ke k4 beli air red bull banyak2. ahakss....

pada kekawan blog yg sama² amek exam tadi, semoga berjaya buat kalian semua.

11 comments:

kak norm said...

ko kan ina, hubby ko sj jer gtau lps ko amik exam tu... btw ptk ni mmg wat kita tensen skit kan.. lg² bln puase.. pegang buku jer.. zzzzzz.. insyaAllah lulus kita hendaknya..

sha a.s said...

sis, all da best!!! cik suami sy ckp, kalau dpt 4, dia nk tuka keta baru!!!! ahahaha

my-niezzareena said...

wah!!!!..... tolong!!!!

kak norm datang... larikkk!!!!!

bedegup pundi kencing bila kak norm komen nih! hahaha....

ye la kak norm, moga luluslah kita semua ye. insyaAllah...

my-niezzareena said...

sha

wah kau! tukar kete lagi hebat! kelas kau jah...

kalu lulus lagi sekali, tukar umh lak ye

Pn Sofia said...

hye kak,
hwz exam??insyaAllah blh lulus laaaa....My Hubby pun cme je exam awie nih...lau lulus nk hadiahkn Hubby kish kish...hihihi...doa sye moga akak n cemua2 lulus dgn jayanya..amin..

Kak ina tau x, Pn Norm kita tu budak bru bljr..dia x pndai bg komen skrg..hihihi...

my-niezzareena said...

insyaAllah pia, moga kamik kamik yang amek exam semalam lulus belaka.

aka tekejut giler weh kak norm datang komen. rasa nak gugur pundi kencing. hahaha

ct shah said...

kak ena!!komengaa!!
saya tak sure wether leh lulus ker tak lbh2 lagi bab generik.hampess kelape tul.husband saya kata kalau tak lulus,kena masuk umah tahun depan walaupun kunci dh dapat tahun nih.waaaaa!!!

my-niezzareena said...

cik yam

amboi laki kau jah! dia lak yang demand. hahaha.... kelakar ar weh.. ala, releks ar. tu yang kita dapat skit je, lom tau semua lagi. entah2 kau lulus aku yg kantoi. hahahaha

suamimu.. said...

mudah2an.....semua yg ambil exam PTK ni...akan lulus semuanye....termasuk la wife i.....hehehe.....klau lulus nk minta apa pulak kali ni..????

my-niezzareena said...

suamiku... u jgn tekejut tau ape yg ai nak minta. u dah janji kan.... ha... wet n c yaaa

Beruang Madu said...

Lulus punya... dont worry... alah kenopi yang takut giler tu pun boleh lepas inikan pulak ptk... nating lah...!!!!