Monday, August 23, 2010

selera en. suami

tengah tunggu en. suami ni. adei... lmbt plak dia sampai. ari ni kami tak berbuka ngan family. kali ni kami berdua aje. mm... sejak pose ari tu, kami tak berkesempatan berbuka pose bersama. tadi pagi ai dah text en. suami tanya nak berbuka dimana. dia cakap ikut je, pagi² ni lom ada idea katanya. tengahari skit, saya text dia lagi bagi cadangan mkn kat wangsa walk. utk tunaikan hajat dia yang tak kesampaian dah beberapa minggu lepas, dia kempunan nak mkn ayam penyet. ok, ari ni table for 2, kita beromantika dia restoran ayam penyet ok sayang. ai dah booking tadi. siap kasik nama niezzareena lagi. hehehe..





mak, banyak sori ye kami tak berbuka bersama. hehehe... ari ni nak romantik skit. jgn mare okeh.

9 comments:

Pn s.o.f.i.a said...

Kak iena,
chedap kew ayam penyet kt c2...nyum nyum..lau ok nk ajak Mr Hubby tr la...beshnyee..berdating bersama suami sentiasa mengASYIKkn..hhi...selamat beROMANTIKA.....

Sue-Rya Qistina said...

wah..seronoknye dpt beromantika bersama hubby terchenta..saya ni xdpt2 lagi nk berbuka with my hubby..selama ni dok la berbuka cowank2 je..huhu..

my-niezzareena said...

pn sofia

ok jgk la. tapi kalu panas2 lagi mengasyikkan. tgh bulan pose ni depa masak awal sebab nak kejar masa kan. sila la cuba, baru tau sedap ke tak. hehehe...

my-niezzareena said...

sue

ala ciannye... awak berjauhan ngan suami ker?

Sue-Rya Qistina said...

Kak ina,

hubby kita ade wat angklung performance kt PJ Hilton sepanjang bulan Ramadhan ni, kul 10 lbh baru blk uma..that's y kite cedey berbuka cowank2...huhuhu

my-niezzareena said...

sue

oo.. camtu ka... igt u mmg dok berjauhan ngan en. suami. waa.... terer main angklung eh. bestnye... pernah tak b4 tido dia dendangkan lagu dgn main angklung tu, auwwww syahdunyaaa

Sue-Rya Qistina said...

Kak ina,

a'ah..dia mmg pemain angklung pun..haha..xde keje la dia nk men angklung klu nk titun..memekak je kang..hehehe..bkn ape, klu weekend saya mmg slalu follow dia wt performance kt mane2..btw, dia pn ade blog www.buluhvoice.blospot.com..nnt follow la ye..hehe

my-niezzareena said...

oo... ada blog jgk ke. okeh... jap2 lagi ai follow. soh dia follow ai skali tau. promote tu penting. ahaksss

Beruang Madu said...

Ko memang Ena... habis madu sepah dibuang... mak tak relaaaaa!!! uuuuwaaaaa

Over lah!!1